company location

Контакт

М-р. Д-р.
Албена Манева Крстевска

Дипл. психолог
Александар Крстевски

тел:
+389 2 6151 292

моб:
+389 70 212 564

+389 70 344 514

e-mail:
ohalbena@gmail.com ohalek90@gmail.com

повеќе...

Што друго ви нудиме

 • лекување на причинителот на заболувањето, не само на симптомите.

 • неинвазивни третмани.

 • можна комбинација со друг начин на лекување.

 • третмани за намалување на стрес.

 • третмани за подобрување на дигестијата и ресорпцијата на витамините и минералите.

 • помагаме за побрза рехабилитација по оперативно лекување или фрактура на коските.

 • превенција од остеопороза.

 • ви помагаме да ја задржиме енергијата и виталноста.

 • подобрување на имунитетот.

 • намалување на инфламаторниот процес.

 • детоксификација.

 • вршиме алерготест на преку 250 алергени и успешна елиминација на специфичниот алергиски одговор со ефикасност од 94%.

 • третмани при функционален стерилитет.

 • BRTерапија при функционални пореметувања на видот - безболна , неинвазивна, трае само 30 минути дневно и може значително да ви го подобри видот.

 • користиме алтернативни методи,во комбинација со биорезонантна терапија при тешки заболувањја / малигноми, тумори, автоимуни заболувања.

 • помагаме при спастична или млитава парализа,особено кај деца со церебрална парализа.

 • вршиме третмани за одвикнување од пушење или други зависности.