company location

Контакт

М-р. Д-р.
Албена Манева Крстевска

тел:
+389 2 6151 292

моб:
+389 70 212 564

e-mail:
ohalbena@t-home.mk

повеќе...

Сколиоза - оперативно лекување

Антериорна корекција и стабилизација на 'рбетот WDS - RRI

пред операција

по операција