company location

Контакт

М-р. Д-р.
Албена Манева Крстевска

Дипл. психолог
Александар Крстевски

тел:
+389 2 6151 292

моб:
+389 70 212 564

+389 70 344 514

e-mail:
ohalbena@gmail.com ohalek90@gmail.com

повеќе...

Центарот е специјализиран за проблеми на рбетниот столб

 • постурална едукација со школо за рбет наменет за деца и возрасни.

 • третмани при искривувања-сколиоза, кифоза од различна етиологија.

 • конзервативно лекување

 • оперативно лекување

 • болки кои потекнуваат од рбетот / цервикалгии, дорзалгии, лумбаргии,лумбоишиалгии.

 • болки во зглобовите заради воспаление или дегенерација.

 • побрза постоперативна рехабилитација.

 • кинезитерапија со едукација.

 • манипулативна техника.

 • мануелна нормонтензивна и фасциотерапија.

 • акупресура.

 • електроакупунктура.