company location

Контакт

М-р. Д-р.
Албена Манева Крстевска

Дипл. психолог
Александар Крстевски

тел:
+389 2 6151 292

моб:
+389 70 212 564

+389 70 344 514

e-mail:
ohalbena@gmail.com ohalek90@gmail.com

повеќе...

Совети и третмани за подобрување на вашата здравствена состојба

  • совети за правилна исхрана и користење на суплементи.

  • одредување на евентуален недостаток на витамини, минерали и аминокиселини.

  • превенција на одредено заболување преку органометрија по Фол и Биорезонантна дијагностика.

  • работиме со софистицирана биорезонантна апаратура за дијагностика и терапија.

  • анализа на жива капка крв по Даркфилд - современа метода за оценување на хомеостазната состојба во организмот, како нејзиното нарушување неминовно доведува до болест (што се случува во вашиот организам можете да видите директно на монитор во живо).